Hoe reinigen wij uw panelen.

Via een telescopische steel wordt het te behandelen oppervlak met een zachte, krasvrije borstel en osmose water gereinigd. Doordat alle onzuiverheden uit het leidingwater gefilterd zijn, reinigt dit beter en droogt het streeploos op.
Zonnepanelen op het schuine dak van de eerste verdieping reinigen wij vanaf de grond. Zijn de zonnepanelen moeilijk te bereiken of liggen deze hoger dan reinigen wij deze vanaf onze hoogwerker.
Onze spinhoogwerker heeft een transport breedte van 78 cm en een hoogte van 2 m, dus deze past door vrijwel iedere deur of poort om zo de zonnepanelen te bereiken. Eenmaal opgesteld kunnen wij tot een hoogte van 14 meter komen om zo met een borstel op een telescopische steel de zonnepanelen te wassen. Bij het wassen van de zonnepanelen worden deze gecontroleerd op extreme vervuiling, beschadiging van de panelen en de bevestiging.

Op warme dagen reinigen we de zonnepanelen niet in de brandende zon, maar ’s ochtends of in de late namiddag. Dit is beter voor de zonnepanelen.

Ben u geïnteresseerde neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan